32 Prikkels met beeld, geluid, muziek en cabaret

Leven in een bijzondere tijd vraagt om bijzondere Prikkels.

Het vraagt om het soort Prikkels waar je stomweg eventjes blij van wordt.

We leven in een tijd waarin het beperkte aantal contacten dat we hebben belangrijker is dan ooit tevoren.

Contacten die jou en mij weer voor eventjes verder helpen.

Onlangs kreeg ik van een van die contacten het onderstaande toegestuurd. Het effect daarvan is dat we nu al een aantal dagen blij worden van het bekijken en beluisteren van de korte filmpjes. Filmpjes van optredens die mede mogelijk zijn gemaakt door een anoniem familiefonds. Hoe goed kun je jouw geld besteden?

Lees, klik op de link van De Kleine Komedie hieronder en geniet iedere dag weer!

Hoi Rob,
De advent is eeuwenoude periode van 4 weken richting Kerstmis. De adventskrans en de adventskalender zijn daarbij hulpmiddelen om met name in huiselijke kring die periode bewust te beleven. Iedere dag een luikje openen van de kalender met een boodschap of iets lekkers.
Theater De Kleine Komedie aan de Amsterdamse Amstel bedacht voor de bijzondere moeilijke advent van dit jaar een adventskalender die ons dagelijks even uit de corona-sleur haalt en een glimlach op ons gezicht tovert en stuurde die kalender naar alle ‘Vrienden van de Kleine Komedie’. Ga naar www.dekleinekomedie.nl en geniet.
Frank van ‘t Hek

Met dank aan Frank, aan De Kleine Komedie, aan iedereen die hieraan meewerkte en aan iedereen die door middel van contacten het leven van de ander zo de moeite waard maakt.


Rob Franse, 4 december 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *