Stomweg genieten

Ja ja, soms lukt het me best wel om stomweg te genieten. En daar helpt deze prachtige herfstweek natuurlijk geweldig bij. Zo heb ik vanmorgen maar liefst 50 minuten gewandeld langs de Vecht (ja, ja, de rug gaat echt vooruit). En zat ik gisteren op een andere plek aan de Vecht bij een oud collega in de zon op het bankje voor zijn huis. Mooi om te zien hoe goed gehumeurd mensen je gedag zeggen met dit weer.

Afgelopen maandag waren we in het prachtige van Gimborn Arboretum in Doorn. Om vervolgens in Rhenen op het terras van tante Loes de zon als een prachtige rode bal achter de Rijn onder te zien gaan. Mooi!  En een uur later zaten we met mijn broers en hun gezinnen met aanhang in Wageningen om samen te eten. Gezellig!

Waarom ik dit opschrijf?

  1. Omdat ik het leuk vind
  2. Omdat ik niet vrolijk word van veel van de informatie uit de media. En ik me kan voorstellen dat jullie daar ook last van hebben. Dus dat het lezen van iets leuks als tegenwicht niet alleen mij helpt.
  3. Omdat ik om me heen weer wat veel ellende hoorde
  4. Om te vertellen dat “er op uit gaan” altijd goed is

En ik weet het. Je hebt geen tijd! Je komt er om andere redenen niet aan toe.

Nou, daarom doe ik het. En deel ik het me je!

Hoe dan ook: Geniet van het leven waar mogelijk……..

 

Rob Franse, 30 oktober 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *